Rapporter, presse og nyt

Læs vores årsrapporter, artikler om os og seneste nyt. Hvert år sender vi en årsrapport ud til vores medlemmer hvert år, hvor vi fortæller, hvordan året er gået, og hvad pengene er gået til.

Rapporter fra With a Little Help:

Læs de nyeste rapporter her:

Årsrapporter fra Rays of Hope Hospice Jinja til WaLH

Presse

Læs nyhed om Inner Wheel donation : “Velholdt dametøj under hammeren i Rudkøbing” i Øboen 12.03.2024

Læs nyhed på cancerworld.net: “HPV vaccination: generating demand by spreading knowledge and information” 16.11.2023

Læs artikel: “Søstrene Juncker redder menneskeliv i Uganda
Ugeavisen Svendborg 28.06.2023

Læs artikel (bag betalingsmur): “Margrethe Juncker kender lugten af fremskreden livmoderhalskræft: »Kræft lugter af råddent kød”
Politiken 12.03.2023

Læs artikel: “Margrethe Juncker redder liv i de fattigste lande og slapper af på Thurø”
Fyns Amts Avis 07.03.2023

Se TV-udsendelse: Den 25. februar 2023 var With A Little Help i TV 2 Fyn.
Se udsendelsen her

I 2022 blev vi omtalt i Thurineren. Thurineren er lokalblad for Thurø, hvor  Margrethe Junckers bopæl ligger i Danmark.

Du kan læse artiklen her – du finder den på side 20.

Seneste nyt

Stor donation af sydfynske Inner Wheel Klubber

Den 20. februar 2024 overrakte de tre sydfynske Inner Wheel Klubber en donation på kr. 33.500 DKK til Margrethe Juncker. Pengene var indsamlet ved stort lotteri i forbindelse med International Inner Wheels 100-års fødselsdag i januar 2024.

Rudkøbing Inner Wheel klub donerede yderligere 7.662 kroner til With a Little Help efter en Bring & Buy auktion af kvindetøj torsdag den 7. marts 2024.

With a Little Help er dybt taknemmelige og imponerede over den store indsats som kvinderne fra de sydfynske Inner Wheel klubber har ydet. Pengene går ubeskåret til Rays of Hope Hospice Jinja, vores partnerorganisaton i Uganda, og der bliver de brugt til at hjælpe unge piger til at få HPV vaccination mod livmoderhalskræft samt til at sikre
kvinder adgang til screening og behandling for livmoderhalskræft og brystkræft.

Dette er i sandhed et kvinde-til-kvinde projekt, som overskrider alle grænser.

Fornem hæder til Margrethe Juncker
Ved førstemajfestlighederne i Uganda i 2023 blev læge Margrethe Juncker, vores bestyrelsesmedlem og frontfigur i Jinja, hædret af Ugandas præsident Yoweri Museveni. Medaljen blev givet som anerkendelse af Margrethes indsats for sundhedspleje (Health Care), HIV og palliativ pleje i Uganda.

I 2001 var Margrethe medstifter af og opbyggede Reach Out Mbuya Parish HIV/AIDS Initiative, nu en meget anerkendt, ledende HIV/AIDS Community Health organisation i Uganda.

Margrethe har siden 2015 arbejdet med og udviklet den holistiske, palliative pleje organisation, Rays of Hope Hospice Jinja (RHHJ), som sidste år tog sig af mere end 1250 patienter. I de seneste fem år har RHHJ tillige ydet en banebrydende, vellykket indsats med forebyggelse af livmoderhalskræft gennem screening – og har på det seneste indledt intensiv fortalervirksomhed for HPV-vaccination.

Dette omfattende arbejde kunne ikke udføres uden vores medlemmers og din hjælp gennem With a Little Help (WaLH). Mange af jer har trofast givet bidrag og støtte siden WaLH blev startet for seks år siden. Mange andre har sluttet sig til senere for at sikre, at vi fortsat kan nå ud til de fattige syge, der er glemt i de fjerne hjørner af Busoga-regionen, Uganda, hvor Rays of Hope opererer.